Doneren

GraanDeeltje

Als GraanDeeltje-houder (donateur) houden we je met onze nieuwsbrieven op de hoogte van de ontwikkelingen op en om onze akkers – van het zaaien tot het oogsten; verwerking en productie van onze Agro-ecologische streekproducten.

Een graandeeltje is een kleine of grote donatie en net als onze GraanDelen (ook een donatie, maar dan met GraanGelukPakket) geen financieel product – het valt niet onder het toezicht van de financiële autoriteiten.

Vrije donaties

Je kunt een donatie voor GraanGeluk maken die is afgestemd op jouw voorkeur: eenmalig of terugkerend.

We hebben ook de optie voor een maandelijkse donatie; dat is een automatische incasso die je op ieder gewenst moment weer kunt stopzetten.

Het invullen van je naam, e-mailadres en/of bericht is in het bijgevoegde formulier niet verplicht. Je kunt dus ook snel en anoniem doneren.

Donatie maken

Bedrag

Het verbouwen van Nederland.

Het uiteindelijke doel van GraanGeluk is dat we op onze akkers niet meer alleen maar snijmais (veevoer) zien staan, maar vooral een keur aan diverse oude en nieuwe gezonde graansoorten met daartussen welig tierende inheemse akkerkruiden.

Met GraanGeluk zaai je mee aan gezonde akkers, herstel van biodiversiteit en weer kansen voor insecten, wilde bijen, vlinders en akkervogels als patrijs en veldleeuwerik.

FAQ

Wat biedt GraanGeluk?

GraanGeluk biedt gezond streekbrood en bijzonder bier, gemaakt van lokaal geteelde granen.

Welke doelstelling heeft GraanGeluk?

Om de akkers op een natuurlijke, agro-ecologische manier te herstellen, in te zaaien met zeldzame, Nederlandse gewassen en deze oergranen te oogsten voor gezond ambachtelijk streekbrood en natuurbier.

Wat is de (in)directe impact van GraanGeluk?

Met GraanGeluk zaai je mee aan gezonde akkers, herstel van biodiversiteit en weer kansen voor insecten, wilde bijen, vlinder en akkervogels als patrijs en veldleeuwerik.

Meer vragen? Neem gerust contact op.

Contact

Over ons

Help mee om de akkers op een natuurlijke, agro-ecologische manier te herstellen, in te zaaien met zeldzame, Nederlandse gewassen en deze oergranen te oogsten voor gezond ambachtelijk streekbrood en natuurbier.

Stichting GraanGeluk

KvK: 80611893  

Adres

Stichting GraanGeluk
Antoon Markusstraat 49
6871 JB, Renkum

Contact